Украинският президент Володимир Зеленски проведе ежедневен конферентен брифинг и получи доклади

...
Украинският президент Володимир Зеленски проведе ежедневен конферентен брифинг и получи доклади
Коментари Харесай

Зеленски: Родното производство на оръжие дава резултат

Украинският президент Володимир Зеленски организира всекидневен конферентен брифинг и получи отчети от разузнаването и фронта. Това заяви президентът в канала си в Telegram, предава Укринформ.

" Ежедневен конферентен диалог. Продължава осъществяването на значими отбранителни съглашения с нашите сътрудници. Получихме ракетите за съществуващите системи за противовъздушна защита и нови, съвременни системи за противовъздушна отбрана. Благодарен съм на нашите другари ", сподели Зеленски.

Според него напъните за увеличение на родното произвеждане дават резултат.

" За първи път достигнахме цифрата от шест Богдана [гаубици] на месец. И към този момент виждаме по какъв начин да я увеличим. Нашият " зърнен кулоар " също работи. Надхвърлихме границата от 7 милиона тона товари, ", сподели Зеленски.

Президентът също получи отчети от разузнаването и фронта. Той сподели, че се водят отбранителни боеве в секторите Бахмут и Авдеевка и дейни дейности на юг.

" Херсон. Спешните служби, районните и градските военни администрации преодоляват последствията от следващата варварска офанзива и оказват помощ на потърпевшите. А Силите за защита извършват проекта по какъв начин да отхвърлен способността и желанието на врага да тероризира града ", каза Зеленски.
 Белият дом: Парите за Украйна са на изчерпване
Белият дом: Парите за Украйна са на изчерпване

Спирането на финансирането и потока от оръжия към Украйна ще усили вероятността от съветски победи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР